Ufri – på skvulp

Mig og Kristian Madsen har skrevet en sang,
Stærkt inspireret af virkelige begivenheder, om en uretfærdighed begået sidste år af U.S.A. højesteret, som med ét fjernede den grundlovssikrede ret til abort i U.S.A. – og af generaler i Rusland, som rejser rundt på skoler og holder dundrende foredrag om at man bryder de ønskede familieværdier og bliver udstødt og stemplet, hvis man vælger at få en abort.

Sangen udkommer på diverse streaming medier den 23. juni, nærmest på årsdagen for omstødelsen af dommen i U.S.A. (og dermed også nærmest på årsdagen for at den første version af sangen blev skrevet)

Skulle du havde lyst til at høre den inden, spiller Kristian den for første gang offentligt (men han har øvet sig inden) i morgen, lørdag, til skvulp i Holbæk.
Kristian Madsen solo live fra kl.20 på scenen ved elværket.

Du må også meget gerne pre-save den på https://orcd.co/ufri (- jeg har set en video hvor Annika Aakjær forklarer at hvis man pre-saver hjælper det til at man kan være så heldig at blive lagt på nogle playlister, og at det betyder en hel del for udbredelsen af sangen )

Peace out – jeg håber vi ses i morgen, og jeg håber du vil give sangen et lyt, den er blevet ret god, og Maja Harris Mortensen har hjulpet til, og lagt lidt lækker stemme på.